Vælg en side

2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml. fra Cobeco Pharma

DKK 339,00

2Seduce er en opstrammende gelé, som kan puste nyt liv i dit sexliv, ved at opstramme musklerne i skeden. … læs mere her

Varenummer (SKU): 3362 Varekategori:

Beskrivelse

2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml.

Yderligere beskrivelse og flere billeder af 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml. her:
2Seduce opstrammende gelé til vagina - 50 ml.

Denne 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml. er kun et enkelt produkt blandt alle de varer, vi har med her på siden. Mange leder efter tilbud på 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml. og kommer ofte frem til, at det findes på denne side: Tilbud på 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml.

Varefakta 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml.

  • Varenavn: 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml.
  • Pris: dkr. 339.00
  • Producent: Cobeco Pharma
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Diskret og neutral emballage: Ja
  • Mulighed for 24 timers levering: Ja

Køb 2Seduce opstrammende gelé til vagina – 50 ml. fra Cobeco Pharma i dag til kun kr. 339.00, så sendes den direkte til din adresse.

Sådan kommer du af med dårlig kropslugt

Dårlig kropslugt er noget, som de fleste gerne vil kunne gå uden om. Dette kan man heldigvis også ved at opretholde en god hygiejne. Men for mange er det ikke nok at opretholde en god hygiejne. Fra tid til anden kan man komme til at døje med dårlig kropslugt, og her må man ty til andre midler end vand og sæbe.

Hvordan kommer man så problemerne med dårlig kropslugt til livs? Der findes heldigvis mange produkter, der kan hjælpe dig af med dårlig kropslugt. Spray, tabeletter er svedtransparent undertøj? Valget er dit!

Sprayen der ikke får dig til at svede

Dårlig kropslugt kan forårsages af mange ting. Nogle sveder meget, mens andre har svært ved at frigive kroppens giftstoffer, således giftstofferne i stedet ophober sig og skaber dårligt kropslugt.

Sveder du meget findes der heldigvis gode midler, der kan stoppe svedstrømmen, og som kan få dig til at dufte bedre. Her er der tale om nogle dråber, som man ikke skal tage mere end et par stykker af, før man kan mærke en markant forbedring. Med denne væske, som du blot skal have et par dråber af, reduceres din samlede produktion af sved og kropslugte.

Tabeletterne der lindrer ubehagelige lugte

Overdreven sved er ikke nødvendigvis den eneste faktor, der kan forårsage dårlig kropslugt. Den dårlige kropslugt kan også skyldes kroppens naturlige udrensningssystem, men med en håndfuld tabletter mod dårlig kropslugt, kan ubehagelige lugte lindres på en nem og smertefri måde, da disse tabeletter understøtter kroppens naturlige udrensningssystem.