Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

kr. 323,00

At en dildo kan være stilren og simpel og på samme tid meget effektiv og stimulerende, det er Fun Factory Magnum dildoen et godt bevis på. Magnum er med sine 18,4 centimeter en forholdsvis stor dildo, som giver dig en fyldig og tilfredsstillende stimulati … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop
  • Pris: kr. 349.00
  • Vare ID: 11158
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop fra Fun Factory

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i vores breddegarder. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Fun Factory og et godt bud derfra er Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop giver helt nyt liv til sexlivet

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Kvinder,Mærker,Fun Factory,Anal Sexlegetøj,Dildoer,Anal Dildo,Strap On,Dildoer til Harness,Universe,Silikone Dildo,Sugekop Dildo,Erotisk Udstyr,Dildo Shop,Sådan vælger du den rigtige dildo,Billig Dildo,Erotisk Butik,Sex Butik,Sexlegetøjsbutik. Husk du får hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop i den kendte webshop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop”