TENGA Deep Throat Cup Original

kr. 85,00

TENGA Original Vacuum Cup er et opdateret navn af den tidligere Deep Throat Cup, et onaniprodukt til mænd. Den indvendige struktur er fortsat den samme med en pirrende, sugende effekt præcis som et blowjob. Grundet sin timeglasform mærker du et fast klem … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Deep Throat Cup Original
  • Pris: kr. 99.00
  • Vare ID: 10294
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Deep Throat Cup Original

TENGA Deep Throat Cup Original fra TENGA

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Europa. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos TENGA og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne TENGA Deep Throat Cup Original. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

TENGA Deep Throat Cup Original giver helt nyt liv til sexlivet

TENGA Deep Throat Cup Original er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Mænd,Mærker,TENGA,Onaniprodukter,Universe,Tenga,Onani Handjobs,Sexudstyr,Adult Toys,Erotiske Artikler,Frækt Legetøj,Online Sexshop,6 shop,Billig sexlegetøj,Sex Butik,Bestsellers under 100 kr,Gaver Efter Pris,Sexudstyrshop. Du får oven i købet hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber TENGA Deep Throat Cup Original hos onlineshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

TENGA Deep Throat Cup Original – fordele ved at købe online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste TENGA Deep Throat Cup Original på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “TENGA Deep Throat Cup Original”