Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo

kr. 699,00

Mystim Big Bend It er designet til, at du kan bruge den sammen med dit elektro apparat. Når du tilslutter den et elektro apparat, vil du blive stimuleret med elektriske impulser. Big Bend It er en del af en ny serie af silikone elektro sexlegetøj, som Mys … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo
  • Pris: kr. 599.00
  • Vare ID: 13013
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo

Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo fra Mystim

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Norden. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra Mystim som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo giver helt nyt liv til sexlivet

Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Mærker,Elektro Sexlegetøj,Mystim,Elektrosex & Klinik. Husk du får hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo i den kendte webshop Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mystim Big Bend It Silikone Elektro Anal Dildo”