Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå

(37 customer reviews)
kr. 150,00

Er du til erotisk realisme eller abstrakt nydelse? Med denne rillede dildo vibrator af Amaysin får du en dejlig blanding. Dildoen byder på vidunderlige vibrationer, et naturtro penishoved og et rillet skaft til dejlig G-punkts stimulation. Du får 13 cm af … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå
  • Pris: kr. 169.00
  • Vare ID: 24874
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Amaysin Ribbed Dildo Vibrator       - Blå

Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå fra Amaysin

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er det godt bud varer fra Amaysin der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne kommer pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå giver helt nyt liv til sexlivet

Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den godt sælgende kategori 1-1-13|Dildo Vibrator. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå ved den velkendte shop Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå – fordele ved at købe online

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

37 reviews for Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amaysin Ribbed Dildo Vibrator – Blå”