Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort

(66 customer reviews)
kr. 1.395,00

Sæt sving i jeres sexliv med denne Rimba Sex Sling i læder. Gyngen er lavet i højkvalitetslæder, og kan derfor holde til udforskning af mange forskellige og frække stillinger. Gyngen består af et stykke firkantet kraftigt læder med 1 metalring i hvert hjø … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort
  • Pris: kr. 1295.00
  • Vare ID: 12907
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm    - Sort

Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort fra Rimba

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Norden. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Rimba og et af de helt populære produkter er denne Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort giver helt nyt liv til sexlivet

Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Par,Fetish,Favoritter,Mærker,Rimba,Sexmøbler,Sexgynger,SM Møbler,Sexmaskiner & Møbler. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort hos onlineshoppen Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort – fordele ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

66 reviews for Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm – Sort”