Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL

(19 customer reviews)
kr. 170,00

Stilfuld negligé kjole i silky look. Kjolen er perfekt til en forførende aften eller som sexet natkjole. Kjolen strammes og spændes ind på ryggen med enderne af skudlerstropperne. Også forneden lige over numsen har kjolen en fræk lille sløjfe. Kjolen har … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL
  • Pris: kr. 149.00
  • Vare ID: 12705
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Cottelli Silky Neglige Kjole       - Sort - 2XL

Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL fra Cottelli

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra Cottelli og et godt bud derfra er Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL giver helt nyt liv til sexlivet

Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Kvinder,Mærker,Lingeri,Cottelli Collection,Kjoler,Lagersalg,Tilbud på Lingeri. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL ved den velkendte shop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

19 reviews for Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL

3.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cottelli Silky Neglige Kjole – Sort – 2XL”