Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M

(65 customer reviews)
kr. 379,00

Forkæl dig selv og din partner med det dette udsøgte sæt fra Baci. Sættet består af en bøjle-bh med delvist åbne skåle i sorte blonder dekoreret med satin sløjfer. Et åbent snit løber ned gennem begge skåle og giver et afslørende og lokkende udseende. Omk … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M
  • Pris: kr. 349.00
  • Vare ID: 20121
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Baci Strappy Hofteholder Sæt       - Sort - S/M

Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M fra Baci

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Baci og et af de helt populære produkter er denne Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M giver helt nyt liv til sexlivet

Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Baci Lingerie,Pikant Lingeri,Hofteholder,Bondage Lingeri. Der kommer hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M i den kendte webshop Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M – fordele ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

65 reviews for Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M

4.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baci Strappy Hofteholder Sæt – Sort – S/M”