Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL

(20 customer reviews)
kr. 323,00

Gør aftenen ekstra magisk med denne frække Shibu Teddy fra Obsessive. Den bundløse, bløde teddy med et frækt design i mesh og blonder er opskriften på en magisk aften og en partner i knæ. Du vil ikke kun føle dig sexet, men også se sexet ud i denne teddy. … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL
  • Pris: kr. 349.00
  • Vare ID: 25704
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Obsessive Shibu Bundløs Teddy       - Sort - L/XL

Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL fra Obsessive

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Danmark. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Obsessive som for eksempel denne Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL giver helt nyt liv til sexlivet

Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores gruppe af varer Mærker,Lingeri,Bodystocking,Obsessive. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL i webshoppen Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg denne vare. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL – fordele ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

20 reviews for Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL

4.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Obsessive Shibu Bundløs Teddy – Sort – L/XL”