Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M

(15 customer reviews)
kr. 599,00

Dette frække sæt indeholder en BH med åbne skåle, hofteholder og G-string lavet af delvist genbrugt materiale. De flotte flæser og detaljerede blonder gør sættet til en værdig modstander i kampen om førstepladsen på din topliste af lingeri. Den åbne BH fo … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M
  • Pris: kr. 499.00
  • Vare ID: 26124
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt      - Sort - S/M

Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M fra Passion

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Passion og folk er rigtig glade for denne Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M giver helt nyt liv til sexlivet

Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M er en af mange varer her på shoppen og findes i den altid eftertragtede varekategori Mærker,Lingeri,BH & BH-sæt,Tilbud til Kvinder,Tilbud,Sitemap,Plus Size,Passion,Forårsudsalg,Tilbud på Lingeri. Du får også hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M hos onlineshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M – fordele ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

15 reviews for Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Passion ECO Kerria Peekaboo Sæt – Sort – S/M”