Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size

(25 customer reviews)
kr. 379,00

Dette frække stuepige kostume skal nok få temperaturen indendøre til at stige drastisk. Skal du gøre lidt ekstra for din partner, så ifør dig denne wetlooks negligé, et par høje hæle og en lille fjerkost til at pirre ham – det vil blive en aften han sent … læs mere her

Beskrivelse

  • Navn: Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size
  • Pris: kr. 379.00
  • Vare ID: 16132
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Baci Dreams Stuepige Kostume - Black - One Size

Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size fra Baci

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Baci og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size giver helt nyt liv til sexlivet

Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Kvinder,Lingeri,Kostumer,Baci Lingerie,Stuepige Kostumer,Uniformer & Kostumer,NORTIE Lingerie,Favoritter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size ved den velkendte shop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size – fordele ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

25 reviews for Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size

4.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baci Dreams Stuepige Kostume – Black – One Size”